GermanLook Forums  

Go Back   GermanLook Forums > General > Feedback, Suggestions, & Help

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old November 3rd 2011, 10:03
Jadewombat's Avatar
Jadewombat Jadewombat is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2010
Location: Houston, TX
Posts: 159
Attachments not working?

Tried to attach a couple of photos to a post but it didn't work and didn't say why. I thought it was the file size but tried reducing that and it still didn't work.
__________________
'66 Bus(11-window, CLK rims, disk brakes, IRS, bags, hydr. clutch, Super-1600 w/injection)
Reply With Quote
  #2  
Old January 23rd 2012, 06:18
Steve C's Avatar
Steve C Steve C is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,705
Hi

I'm having the same problem, Ive tried it with Opera and Internet explorer, it says that the upload failed, the photos are well under the 86kb limit.

Steve
__________________
STI powered 1303 in the works.
Reply With Quote
  #3  
Old January 23rd 2012, 08:40
NO_H2O's Avatar
NO_H2O NO_H2O is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Stockbridge, GA.
Posts: 2,810
I will try to get with Zen about it.
__________________
NO_H2O
72 1302 Smack Black GL
73 Bus (2L CIS Powered)
66 Beetle, 73 Standard Beetle
72 Pinzgauer 710M
Volksport Kafer Gruppe
Reply With Quote
  #4  
Old January 24th 2012, 06:33
Steve C's Avatar
Steve C Steve C is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2002
Location: Sydney, Australia
Posts: 1,705
Thanks
__________________
STI powered 1303 in the works.
Reply With Quote
  #5  
Old January 26th 2012, 23:27
vdubzack's Avatar
vdubzack vdubzack is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Location: Near, Washington, D.C.
Posts: 177
And I thought it was just me!
Reply With Quote
  #6  
Old February 14th 2012, 18:04
brent brent is offline
Registered User
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 148
Arrr and me too.
Reply With Quote
  #7  
Old February 14th 2012, 20:36
NO_H2O's Avatar
NO_H2O NO_H2O is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Stockbridge, GA.
Posts: 2,810
I have asked Zen to look into it but he is very busy. Also Sandeep is on a break from the VW hobby for a while. I am not an IT guy so I can not find the problem. It is not a fix but posting your pix to a photobucket or similar account and linking them is an option
__________________
NO_H2O
72 1302 Smack Black GL
73 Bus (2L CIS Powered)
66 Beetle, 73 Standard Beetle
72 Pinzgauer 710M
Volksport Kafer Gruppe
Reply With Quote
  #8  
Old June 8th 2012, 11:36
dave forder dave forder is offline
Registered User
 
Join Date: Apr 2010
Posts: 39
Can't Upload Photographs

I am having the same problem. I am following the same procedure that I have used in the past. Copying photos from Photobucket to the C drive. Then trying to upload them. The error message reads "upload of file failed". They are jpg pictures.

Anyone know what I can do?
Reply With Quote
  #9  
Old June 8th 2012, 16:06
owdlvr's Avatar
owdlvr owdlvr is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2008
Location: Canada - West Coast
Posts: 783
There appears to be a storage issue with Germanlook.net, it's not accepting any new files. You can't even upload a new avatar. Number of things could be causing it, but it needs a full admin account to diagnose and correct.

-Dave
__________________
'71 Type 1 - Rally Project
'58 Type 1 - I bought an early!?!
'73 Type 1 - Proper Germanlook project
'68 Type 1 - Interm German 'look' project
'75 Type 1 - Family Heirloom
'93 Chevy 3500 pickup - Cummins Swap
Reply With Quote
  #10  
Old June 9th 2012, 07:45
NO_H2O's Avatar
NO_H2O NO_H2O is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Stockbridge, GA.
Posts: 2,810
I have asked Zen to check it out. I am not a code person. Until it is repaired. You can like the pix from photobucket or a site like it.
__________________
NO_H2O
72 1302 Smack Black GL
73 Bus (2L CIS Powered)
66 Beetle, 73 Standard Beetle
72 Pinzgauer 710M
Volksport Kafer Gruppe
Reply With Quote
  #11  
Old March 20th 2019, 08:50
Henrywiple
Guest
 
Posts: n/a
Attachments not working

Thanks for pointing this out for us. We really appreciate your assistance.
I am working on a fix now and should have it in place by the tomorrow.
Darshan
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 06:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions Inc.
© www.GermanLook.net 2002-2017. All Rights Reserved