GermanLook Forums  

Go Back   GermanLook Forums > General > Members Rides

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old October 6th 2002, 12:35
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
Post How to create your profile...

On the main page on the left side you will find a Submissions box. In it there is a "Members Profile" link.
Once you select that it will ask you for forum member ID and password. Only members of the forum are allowed to submit their ride.
Once you authenticated you are able to create your profile with details of your car. After that you are able to upload 4 pictures. Make sure that the pictures are at least 640x480 in size for the best quality. Pictures that are smaller will be cropped to that size decreasing the quality of the picture.

A thread for your ride will be automatically created in this forum.

If you have any questions about it please ask them in this thread.

GermanLook Team
Reply With Quote
  #2  
Old January 10th 2004, 13:16
Xzenor's Avatar
Xzenor Xzenor is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 13
its not working!!!!

Its not working for me!!!
__________________
Xzenor
Reply With Quote
  #3  
Old January 10th 2004, 13:48
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
I think there is a problem with code using the database of the old forum to log in. I have to talk to Sandeep about this.

This might take a while.

Alex
Reply With Quote
  #4  
Old January 10th 2004, 18:27
Xzenor's Avatar
Xzenor Xzenor is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 13
Avatar?

Cant edit avatar either!!
__________________
Xzenor
Reply With Quote
  #5  
Old January 10th 2004, 22:08
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
The avatar needs to have a certain pixel size. What is the error message you are seeing?

Alex
Reply With Quote
  #6  
Old January 11th 2004, 11:15
Sandeep's Avatar
Sandeep Sandeep is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 1,795
I'm looking at the code today ...

Sandeep
Reply With Quote
  #7  
Old January 11th 2004, 17:20
Xzenor's Avatar
Xzenor Xzenor is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 13
No fault code....

I cant change the little dot on the "do not use avatar" screen. It doesnt do anything when I click on it.
__________________
Xzenor
Reply With Quote
  #8  
Old January 11th 2004, 17:26
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
Quote:
Originally Posted by Xzenor
I cant change the little dot on the "do not use avatar" screen. It doesnt do anything when I click on it.
Do you actually select the "Use custom avatar" dot?
If you use that the do not use avatar dot will go away. Works for me.

Alex
Reply With Quote
  #9  
Old January 11th 2004, 17:48
Xzenor's Avatar
Xzenor Xzenor is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Location: Oak Harbor, WA
Posts: 13
Yes....

I dont Understand why it doesnt work for me. Ever since we got this new forum it hasnt worked for me. I even tried making a new user ID and password....same problem. I cant even get into "Member Profile" with my new one. I was able to with my old one......but not no more.
__________________
Xzenor
Reply With Quote
  #10  
Old January 11th 2004, 22:01
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
The member profile on the main page does not work. The new forum uses different authentication encryption.

We still have to figure this out. Does the avatar now work?

Just be patient....no one can update their members ride at the moment.
We are working on it.

Alex
Reply With Quote
  #11  
Old January 12th 2004, 13:07
Sandeep's Avatar
Sandeep Sandeep is offline
Administrator
 
Join Date: Aug 2002
Location: Brampton, Ontario, Canada
Posts: 1,795
Quote:
Originally Posted by Sandeep
I'm looking at the code today ...

Sandeep
This section of the site is available again ... sorry for the delay. The colors throughout the whole site will be changed to match the forums so don't be alarmed when you look at a page and the colors are not correct.

Hope to have this fixed for Wednesday morning.

Sandeep
Reply With Quote
  #12  
Old January 20th 2004, 15:44
Richie's Avatar
Richie Richie is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: The Netherlands
Posts: 100
Hello,

Well, I thought it was time to put an avatar in my profile, but it doesn't work for me!
I don't even have a "use custom avatar" button! It sounds I've the same "problem" Xzenor mentioned. Maybe it's just me having my fingers in a cyberknot !

Cheers,
Richard
Reply With Quote
  #13  
Old January 20th 2004, 16:01
Alex's Avatar
Alex Alex is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Oakville, Ontario, Canada
Posts: 1,115
Click on "User CP" upper left corner. Go to "Edit Avatar" on the left menu bar.
Select "Use custom avatar" and upload you avatar from a web site or local hard drive.

Also in the "Edit Options" on the left menu bar of your User CP make sure that you have "Show Avatar" enabled.

Alex
Reply With Quote
  #14  
Old January 20th 2004, 17:56
Racelook's Avatar
Racelook Racelook is offline
Registered User
 
Join Date: Mar 2003
Location: Leende, Netherlands
Posts: 672
Quote:
Originally Posted by Alex
Click on "User CP" upper left corner. Go to "Edit Avatar" on the left menu bar.
Select "Use custom avatar" and upload you avatar from a web site or local hard drive.

Also in the "Edit Options" on the left menu bar of your User CP make sure that you have "Show Avatar" enabled.

Alex
Hi ALex
I also wanted to chance my avater..

I can find th eusercp and the editavater button but where is the use custom avater button???

I don't see im.

Wiebrand
__________________
B-Extreme B-Tuning.....
Racebug is comming to get ya!!!
Reply With Quote
  #15  
Old January 20th 2004, 18:13
volksdragon's Avatar
volksdragon volksdragon is offline
Registered User
 
Join Date: Sep 2003
Location: Toronto, Canada
Posts: 250
i'm having the same avatar issue.
here's what i get
Attached Images
File Type: jpg error.JPG (84.6 KB, 53 views)
Reply With Quote
Reply


Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
 
Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 18:27.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions Inc.
© www.GermanLook.net 2002-2017. All Rights Reserved